30 Haziran 2010 Çarşamba

Casette Butik'den Retro Tarzda Ayakkabılar






















































































Farklı olmak ve bende olan kimsede olmasın,bir yere gittiğimde kimseyle pişti olmak istemiyorum diyorsan o zaman Casette Butik'e kesinlikle uğra :Şaşkınbakkal mango karşısı tekin acarın altı.

29 Haziran 2010 Salı

Kendi Modanı Kendin Yarat

Kendi elbiseni kendin tasarla,evde bulunan eski kıyafetlerinin hepsini topla ve kendi elbiseni tasarla.Ruhunu yansıtan çizgileri sen yap,seni yansıtsın ve en önemlisi kimsede olmıyacak.

28 Haziran 2010 Pazartesi

Her Zaman Bir Işık Var

Hayatının ne kadarda sıkıcı ve kötü gittiğinden mi şikayet ediyorsun.Ama unutma ne kadar çıkmazda da olsan her zaman için bir çıkar yol, mutlu olacak bir şey var.Sen yeterki görmek iste o senin karşına çıkacaktır...

Plajda Paramı Nereye Koycam Derdine Son !


Artık yaz geldi.Hep sorun olur değilmi plajda ve havuzda parayı,cardı,anahtarı nereye koysamda kaybetmeseler çalmasalar diye...Girersin suya ama aklının bir tarafı orda olur acaba bişey olurmu kaybolurmu diye...Ama tasarımcılar bunuda düşündü ve terliklere gizli cepler yaptı ve böylelikle bu dertdende kurtulmuş oldunuz.Tabi terliği kaybedip çaldırmadığınız sürece :)

İlginç Tasarımlar 4:Kaju Bandlı Sandelet

24 Haziran 2010 Perşembe

Tasarla ve Yaratıcılığını Kullan


Yaratıcılıkda sınır yok.Jellybon'la avize yapmak.

Renklendir Hayatı


Havalar ne kadar kötüde olsa bozma moralini yaz geldi.Artık hayatını renklendirme zamanı geldi.Sadece giyinmek değil bahsettiğim tüm haytını renklendir.Yeni insanlarla tanış,yeni yerlere mekanlara git,partilere katıl,konserlere git doldur doyur ruhunu...Tatmadığın duygu kalmasın.

20 Haziran 2010 Pazar

17 Haziran 2010 Perşembe

İngilizcenin Bittigi An !


Dünya Kupası Çorapları

Dünya kupasının başlamasıyla birlikte kupayla ilgili herşey üretilmeye başladı.Tabiki modacılarda durmadı.Tshirt'lerden sonra şimdi de çoraplar renklendi ve dünya kupasına katılan ülke bayraklarının çoraplarınıda yaptılar.

Camber Rengarenk

Bu yaz Camber erkekler için renklendi.Her geçen gün erkeklerin de kıyafet seçiminde daha renkli olanı seçmeleri firmalarıda bu yönde hareketlendiriyor.Herkesin her rengi giyebildiği için bu renki ayakkabılarda oldukca ilgi görecek.