14 Haziran 2011 Salı

De La Garza 2011 Zombie Boy

De La Garza'nın bu çekimleri beni büyüledi diyebilirim. Son zamanlarda gördüğüm en mükemmel çekimlerden bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.
Zombi temasını bir çok marka ve dergi çekimlerinde görüyoruz ama bu kadar profesyonelini her zaman görmek mümkün olmuyor.

Bu arada koleksiyonda yer alan ürünlerde harika görünüyor. Kolayca bulunamıyacak bu ürünleriyle ve koleksiyonuyla kendilerini aştığını düşünüyorum.












12 Haziran 2011 Pazar

Trendyol'un Yeni Markası ''Milla''

Moda ve trend tutkunlarını buluşturan ve keyifli bir alışveriş imkanı sunan Trendyol yeni markası 'Milla' ile huzurlarınızda... Milla'nın en önemli özelliği, koleksiyonda yer alan ürünleri üyelerin seçecek olması. Kısa tulumlardan baskılı bol tişörtlere, çizgili elbiselerden uzun straplez elbiselere, kısa şortklardan maxi elbiselere kadar yeni sezon trendlerinin tümünü içinde barındıran koleksiyonun, takipçilerine bir de sürprizi olacak!

Trendyol.com üyelerinin koleksiyondan seçeceği 15 adet ürünü sürpriz bir ünlü isim giyecek ve moda takipçileri için bir fotoğraf çekimi yapılacak. Peki, Trendyol takipçileri Milla koleksiyonundan ürünleri nasıl seçecek? http://apps.facebook.com/millanisec/ adresinde yer alan Facebook uygulaması aracılığı ile koleksiyonda yer alan ürünleri görecek olan Trendyol takipçileri, seçtikleri ürünlerden oluşan butiği 15 Haziran Çarşamba günü Trendyol.com adresinde görüp satın alabilecek.

Ayrıca 'Milla'Sen Seç Sürpriz Ünlü Giysin' uygulaması aracılığıyla 'Arkadaşını Davet Et' sekmesini kullanarak; yarışmaya en çok arkadaşını getiren Trendyol üyesi Trendyol.com'dan 500 TL, sonraki 5 kişi ise 200 TL değerinde hediye çeki kazanacak...

11 Haziran 2011 Cumartesi

Louis Vuitton Resort 2012 Lookbook

Louis Vuitton rakiplerinin gerisinde kalamayarak bu sezon yeni Resort'12 koleksiyonunu daha genç, enerjik ve retro bir tarz hazırlamış. Sanırım Louis Vuitton müşteri kitlesini daha da genişletiyor.