26 Aralık 2011 Pazartesi

Diamond'ın Tek Taş Yüzük Hediyesi Müthiş!


General Mobile’ın kadın Serisi Diamond Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri yılbaşında tek taş yüzük hediyeli.

Eşinizin, nişanlınızın ya da sevgilinizin; kaliteli ve aynı zamanda ‘cool’  bir telefon hayal ettiğini biliyorsunuz. Tüm kadınların aynı zamanda bir tek taş yüzük hayali olduğunu da! Yılbaşı yaklaşıyor ve siz yine ne alsam derdine mi düştünüz? Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz?

İşte! Tam da bu noktada Swarovski taşlarla süslenmiş bir telefona gözünüz ilişiyor: General Mobile Diamond... Üstelik tek taş yüzük hediyeli.

Tüm kadınların ilgisini çekecek özellikleri ve cazibesiyle bu ikili kadınların rüyasını süslüyor. Kadınların asla hayır diyemeyeceği ve yanından ayıramayacağı Swarovski taşlı Diamond serisi, Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri ile tarzını ortaya koymak isteyen tüm kadınlara hitap ediyor. Aynalı deri kutusu ve şık deri kılıfıyla da tam bir mücevher kutusunu anımsatıyor.

Yeni yıla tarzını ortaya koyarak girmek isteyen kadınların gönüllerini fethedecek Diamond Telefonlar; bu yılbaşında, eşini, nişanlısını ya da sevgilisini mutlu etmek isteyen erkeklerin ilk tercihlerinden olacağa benziyor.

Zor beğenen kadınlar için Diamond Qwerty: Liderlik özelliğini ruhunda barındıran, karar verici olan ve zor beğenen kadınların tercihi...

Özgürlüğüne düşkün kadınlar için Diamond Touch:  Şık görünmeyi seven ancak rahatına ve özgürlüğüne düşkün ve sosyal ağlarda da ön planda olmayı seven kadınların tercihi...

Romantik kadınlar için Diamond Bar:  Sade ve klasik bir hayatı tercih eden romantik kadınların tercihi...

Daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz; http://www.facebook.com/GeneralMobile



Bir bumads advertorial içeriğidir.

18 Aralık 2011 Pazar

Yeni Yılda VAN


Hepimiz mutlu ve sevinçle karşılıyoruz yeni yılı...
Peki ya VAN ?

Evet VAN depremini toplum olarak unutmaya başladık. Halbuki VAN; yeni yıla soğuk, korunaksız, eğitimsiz ve daha bir çok acı ama gerçek olan sebeplerle giriyor...

Yeni yıl, yeni umutlarla ve dileklerle geliyor… Eski yılda olanların unutulmuşluğuyla.
Yukarıdaki gibi bir yeni yıl kartı gördünüz mü hiç? İşte VAN yeni yılı böyle karşılıyor.
Sorumlu Blog herkes VAN’I unuttuğunda hatırlatacağının sözünü vermişti.
Van hala yıkık dökük, Van hala çadırda, VAN hala depremzede
Yeni yılda da, yeni yılın umutları VAN’ı da sarsın, VAN’daki eksikler tamamlansın diye Sorumlu Blog yardımınızı istiyor.
VAN SOSYAL HİZMETLER İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ Erciş’te kurulacak kreş, psikolojik merkez, eğitim merkezi ve etüd merkezi için Sorumlu Blog takipçilerinin destek ve yardımlarını bekliyor.Bu merkezler için gerekli olan ihtiyaçlar bizzat  Erciş Sosyal Hizmetler ilçe Müdürü Şafak Aydın tarafından Sorumlu Blog’a iletildi.
2 adet 10.000 kişilik konteynır kentte kurulacak olan bu merkezlerin ihtiyaçları Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belirlendi
Buna göre  4 acil ihtiyaç paketi  var, ilk etapta hedefimiz bu paketlerden 10’ar adet sağlanması.
Kreş Paketi: Hepimiz oyun oynamanın ne kadar önemli bir şey olduğunu ve çocukların gelişiminde ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bir tanesinin bedeli 6.139.64 TL olan en az 10 adet kreş, VAN’da binlerce çocuk hala dışarıda “oynuyor”.

Psikolojik Görüşme Odası:Dertlerimizi her zaman birilerine anlatabiliyoruz. Peki ya onlar? Evlerini, ailelerini, komşularını yitiren insanlar henüz hala “Nasılsın?”dan fazlasını alamıyor. 

Eğitim ve Uygulama Sınıfı Paketi: Eğitimsiz bir toplumun hiç bir zaman gelişemeyeceği aşikar... Eğer yere düşeni kaldırmazsak sonra biz yere düşünce kim yardım edecek ? Dümdüz olmuş okullarda, çocukluk hatıralarında, yiten öğretmenlerin ardında kalan sınıflar. Van’da eğitim ve öğretim devam etmeli.

Okuma ve Etüd Merkezi Paketi: Yine de okuyan, yine de ödev yapan çocuklar çadır aralarında hayatı etüd etmemeli.

Paket içerikleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler sorumlublog@gmail.com ’a mail atabilirler. Ya da benimle direkt iletişime geçebilirler. oncicek@gmail.com
PEKİ BU YARDIMA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?
(1)    Paketlerden bir veya birkaçını sağlayabilecek olan firmalara bu postu sosyal medya ya da şahsi kanallarınızı kullanarak ileterek , Sorumlu Blog’un firmalara ulaşmasına yardımcı olarak
(2)    Bir kişi olarak belki elinizden bir şey gelmiyor ama bir araya gelip bir paketi de siz sağlayabilirsiniz. Çalıştığınız şirketde, oturduğunuz apartmanda belki büyük ailenizin tüm fertleriyle bir araya gelip paket bedelini  toplayararak siz de bir paketin sahibi olabilir, Van’da bir kreş ya da eğitim merkezini kurabilirsiniz.
ÖNEMLİ
  • Bu yardım kapsamında her hangi bir fon ya da hesapta para birikmesi söz konusu değildir, 4 paket seçeneğinden seçilen paketin bedeli ni sağladığınızda o paket Office1 Superstore’dan direk hazırlanıp Van’a yola çıkacaktır, o sebeple paket bedellerinden az miktarlar için Sorumlu Blog’a başvurulmaması rica olunur
  • Ağırlıklı olarak okul ve ofis malzemelerinden oluşan paketlerin içeriklerihakkında detaylı bilgi almak isteyenler (ürün sayısı, ürün çeşitleri, adet fiyatlar vb.) sorumlublog@gmail.com adresine yazarlarsa,  Office1 Superstore tarafından bilgilendirileceklerdir
  •  Sorumlu Blog bir dernek ya da vakıf olmadığından hiç bir şekilde para toplanmasında  ya da paranın transferinde aracı olmayacaktır. Sorumlu Blog paket içeriklerine müdahale etmemiştir, içerikler Van Erciş Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü tarafından belirlenmiştir. Sorumlu Blog yalnızca ihtiyaç duyulan paketleri takipçilerinin de yardımıyla tedarik edebilecek kişilere iletmek ve yardım yapmalarını sağlamak amacındadır.
  • Paket bedelini toplayıp 4 paketten biri ya da bir kaçını bağışlamaya talip kişi/grup ya da firmalar, bağışlamak istedikleri paketi sorumlublog@gmail.com adresine iletmeleri halinde paket içerik ve ödeme bilgileri için Office1 Superstore ile bağlantıları sağlanacaktır.
  • Her paketin kimler tarafından bağışlandığı paketler satın alındıkça bu sayfada açıklanacaktır. Bu sebeple bağışta bulunmak isteyen kişi, kurum ve grupların bir isim ya da rumuz bildirmeleri bizi mutlu eder.  (Örneğin Azra Apt. / Azra Ailesi /  Azra Holding / Azra Okulu gibi)
  • Bağış yaparken yardımlarımızın doğru yere ulaşıp ulaşmadığı her zaman en büyük endişemiz olmuştur.  Bunu göz önünde bulundurarak, Sorumlu Blog satın alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığınız paketleri ulaştığı ve kurulduğu yerde fotoğraflatarak, yayınlayacaktır. Bir paket demek binlerce kişi demek..
HERKESE TEŞEKKÜRLER
Bu kampanyayı yayın, paylaşın #yeniyildavan kreşlere, sınıflara, psikolojik ve sosyal merkezlere sahip olsun!
Fotoğraflar: Abdurrahman Antakyalı (AA)
ve
Begüm Kaçmaz

13 Aralık 2011 Salı

LeWeb 2011 Karl Lagerfeld's New Collection Launching Exclusively Online

Karl Lagerfeld'in uygun fiyatlı markası "Karl" 25 Ocak'ta internet üzerinden satışa çıkmaya hazırlanıyor!

10 Aralık 2011 Cumartesi

Trendy Cupcakes - Chanel,Christian Louboutin,Louis Vuitton ve Vera Wang

Tam anlamıyla bunlar nasıl bişey tarifiz zor.
Sanat ve stil cupcakelerle ancak bu kadar iyi sunulabilir.
Bunları gece 00.23'te gördüm. Ve şuan canım o kadar çok çekti ki anlatamam... eminim sizinde canınız çekiyordur. 
Tabii ''yemede yaynında yat'' şeklindeler. ''Ama bunlar yemeye kıyılmaz'' diyenlerinizi de duyar gibiyim.
Evet ben bir aç gözlü oburum bunlarında hepsini yerim :))

En kısa zamanda cupcake denemelerine de başlıyorum...