2 Eylül 2010 Perşembe

Fashion's Night Out



ETKİNLİK DETAYI
FASHION’S NIGHT OUT -- BURBERRY-LACOSTE-SWATCH MARKASI ETKİNLİKLER
Vogue dergisi tarafından moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla düzenlenen uluslararası bir etkinlik olan Fashion’s Night Out ilk kez 10 Eylül 2009 tarihinde dünya çapında yaşanan ekonomik daralmanın olumsuz etkisini kırabilmek için 13 Vogue ülkesinin katılımıyla gerçekleşti.New York, Paris, Londra ve Milano’nun da aralarında bulunduğu 13 büyük metropolün belirlenen bölgelerinde, mağazaların bir gece için saat 24:00’e kadar açık kaldığı bir alışveriş şenliği olarak düzenlendi.Organizasyon, Vogue editörleri, alanının en iyi fotoğrafçı ve stilistleri, tasarımcılar, modeller, oyuncular, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla büyük ses getirdi.
İstanbul’da da 16 Eylül 2010, Perşembe akşamı, saat 18:00 – 24:00 arasında düzenlenecek olan etkinlik Nişantaşı’nda, İstinyePark AVM ve Bağdat Caddesi’nde gerçekleşecek. Etkinlikte yer alacak mağazalardan Brandroom o gece müşterilerine değişik süprizler yaparken aynı zamanda çeşitli ikramlarda da bulunacak.Markalardan Burberry, o gece Abdi İpekçi Caddesi , İstinye Park AVM ve Bağdat Caddesi mağazalarından alışveriş yapan müşterilerden şanslı bir kişiye ikonik trençkotunu hediye edecek ve 18.00-24.00 saatleri arasında misafirlerine şampanya ve kanepe ikramında bulunacak.
Ayrıca İstinye Park Burberry mağazasında Vogue dergisi Moda Editörü Ece Sükan 20.00 – 22.00 saatleri arasında müşterilere stil danışmanlığı yapacak ve moda tüyoları verecek. Burberry , bu yıl tüm dünyada toplam 16 mağazasında Vogue Fashion’s Night Out etkinliğine katılacak olup , New York, Milano, Londra ve Tokyo mağazalarında müziğe ve sanatçılara destek veren özel programı “Burberry Acoustic” in lansmanını da yapacak. Etkinlikte yer alacak markalardan Lacoste , 16 Eylül gecesi Abdi İpekçi Caddesi, İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarında alışveriş yapan her 10. Kişiye bir adet Campanas Brothers tasarımı polo hediye edecek . 18.00-24.00 saatleri arasında ziyaretçiler Fransız müzikleri eşliğinde , Fransız şarapları ve ikramlarını tadabilecekler . Ayrıca İstinye Park Burberry mağazasında Burcu Esmersoy 19.00 – 22.00 saatleri arasında müşterilere stil danışmanlığı yapacak ve moda tüyolarverecek. Etkinlikte yer alacak markalardan Swatch, 16 Eylül gecesi İstinye Park, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi mağazalarında alışveriş yapan her kişiye % 20 indirim ve bir adet bijuteri ürünü içeren sürpriz hediye sunacak. Herkesi promosyonlar ve çeşitli ikramlarla ağırlayacak olan Swatch, ziyaretçilerini mutlu bir şekilde uğurlayacak.

Hiç yorum yok: