5 Kasım 2011 Cumartesi

ABSOLUT MODE EDITION

Absolut Mode bu yılbaşına özel tasarladığı şişesiyle moda dünyasına sesleniyor.



ABSOLUT VODKA her yılbaşı sezonu sınırlı sayıda üretilen yeni şişesini açıkladı: ABSOLUT MODE EDITION. ABSOLUT MODE EDITION lansmanını kutlamak için ABSOLUT, ayrıca şişeye harika bir giysi hazırlayan modanın önde gelen tasarımcılarından Gareth Pugh ile çalıştı.

ABSOLUT 1990’ların başından beri ünlü moda tasarımcılarıyla işbirliği yapan Absolut Modern moda dünyasının önde gelen üç ismiyle işbirliği yaparak ABSOLUT MODE EDITION  ile modaya bağlılığını daha da yoğunlaştırıyor.
ABSOLUT MODE EDITION,
Şişe, metin işlemeli gece mavisi ipek kumaşa sarılı. Eşsiz şişe tasarımını yakalamak için şişenin ayna yüzeyli büyük bir versiyonu yapıldı. Gece mavisi kreasyonun kullanıldığı çekimler en şık ABSOLUT kampanyalarından biri oldu.

Dünya çapında 80 pazarda piyasaya sürülecek olan ABSOLUT MODE EDITION’ın yaklaşık 2.7 milyon adet satılması bekleniyor. Şişe sınırlı bir süre için satışa sunulacak. Gareth Pugh’un giydirilmiş şişesi ise oldukça özel ve sadece 75 adet üretildi ve Istanbul’da verilecek olan çok özel bir lansman partisinde modaseverlerin karşına çıkarılacak.

Absolut Mode Edition için çalışan kampanya ekibi:

Kampanya Konsepti ve Sanat Yönetmeni: Frankenstein
Şişe Konsepti ve Tasarımı: Family Business
Fotoğraflar: Sharif Hamza
Stilist: Veronique Didry
Makyaj: Lucia Pica
Saç Tasarımcısı: Luke Hersheson
Manken: Shannan Click
Sanat alımı ve Prodüktör: Lola Production

Hiç yorum yok: