21 Mayıs 2012 Pazartesi

Istanbul Shopping Fest 2012


9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF), 9 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 11:00 – 14:00 saatleri arasında İstiklal Caddesi’nde, 17:00 – 19:00 saatler arasında Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek olan kortej yürüyüşü ve beraberinde yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerle festival coşkusuna başlıyor.

Dev Festivalde Dev Şov Grupları!

Farklı ülkelerden farklı eğlence gruplarının renk katacağı festivalin açılışını Tiny People ve Zalinde yaparken The Toy Brigade, Boblins, The Flying Madmen, ve Curious Noses festivalboyunca konuklara profesyonel şovlarıyla sürpriz gösteriler yapacak. Geçtiğimiz yıl yurt içi ve yırt dışından beş milyon ziyaretçi ağırlayan festival, bu yıl da milyonları kucaklayacak.

Orman Cinleri’nin gösterisini yapan Boblins ve meraklı karakterlerin rengarenk kıyafetleriyle eğlenceli gösteriler yapan Curious Noses festival boyunca 100’ün üzerinde modern alışveriş merkezinin yanı sıra TaksimNişantaşıŞişliBakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un cazibe noktaları olan alışveriş caddelerinde konukların karşısına çıkarak sürpriz gösteriler yapacak.


İSF, Hadise Konseriyle Başlıyor!

21 gün sürecek olan İstanbul Shopping Fest (İSF) maratonu, 8 Haziran Cuma akşamı Taksim Gezi Park Konser Alanı’nda düzenlenecek açılış partisiyle başlayacak.

DJ Funky C’nin açılışını yapacağı partiGrup Model’in performansı ve Hadise’nin şarkılarıyla doruklara çıkacak!

Power FM DJ’i Funky C’nin açılışını yapacağı parti, Taksim Gezi Park konser alanında kurulacak olan sahnede şova dönüşecek. Saat 19.00’da başlayacak gecenin açılış grubu ise farklı gösteriyle nam salan Zalinde. Yurt dışından gelecek olan grup, 10 kişilik ekibiyle muhteşem bir perküsyon şovu sergileyecek. Ödüllü müzik grubu Model’le devam edecek olan gece, misafirlerine coşkulu anlar yaşatacak.

Sultanahmet Etkinliği ve Nancy Ajram konseri festival konuklarını bekliyor...

Festival süresince düzenlenecek olan etkinlikler arasında Dj performansıyla başlayıp Hüsnü Şenlendirici ve Suyun Rüyası Gösterisi, ardından Shaman Dans Tiyatrosu’nun özel şovuyla devam edecek Sultanahmet Etkinliği ve Arapdünyasının idolü Nancy Ajram’ın konseri yer alıyor.
Sultanahmet Meydanı’nda 15 Haziran Cuma akşamı 19.00’da  Dj performansıyla başlayacak olan etkinlik, Klasik Türk sanatlarından Ebru’nun ilk kez profesyonel bir tasarım ile sahneye çıktığı Hüsnü Şenlendirici ve Suyun Rüyası grubunun Ebru gösterisi, Kum Sanatı gösterisi ve Su Güneş Mıhladız dans gösterileriyle yükselecek. Seyirciler, ünlü ebru sanatçıları Ebruzen Hikmet Barutçugil ve Reza Hammatirad’ın sihirli dokunuşlarıyla tablo haline gelen ebruyu, Hüsnü Şenlendirici’nin eşlik ettiği canlı orkestra müziği eşliğinde izleme olanağı bulacaklar.

İstanbul Shopping Fest’te Kartını Kullanan Kazanıyor!

9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) kapsamında, 21 gün süresince kredi kartı ya da banka kartıyla yapılan 25 TL’lik her alışverişçekilişe bir katılım hakkı sağlayacak.

Hiç yorum yok: