6 Eylül 2010 Pazartesi

H&M = Lanvin Ortaklığı



Herkesin merakla Kasım'ı beklediği şu günler de H&M'den yeni bir açıklama geldi.Bir çok yer de okumuşsunuzdur.H&M bundan sonra yeni bir tasarımcı ile iş ortaklığına başlıyacaktı.
Sonunda tasarımcıyı açıkladı.Fransa'nın en ünlü markalarından biri olan Lanvin ile yola devam ediyor.
Lanvin Sanat Yönetmeni Alber Elbaz ve Erkek Giyim Tasarımcısı Lucas Ossendrijver tarafından tasarlanacak olan koleksiyon 23 Kasım'dan itibaren tüm H&M mağazaların da yerini alıcak.
Alber Elbaz açıklamasın da H&M bizimle işbirliği yapmak için girişimde bulundu ve sadece ucuz giyim yerine daha geniş kitleler için Lanvin’de yarattığımız rüyanın gerçekleştirilebileceğini görmek istediler. Geçmişte asla toptan piyasa koleksiyonu yapmayacağını söylemişti ama onu cezbeden Lanvin`in genele inmesi yerine H&M’in lükse yönelmesi oldu. Dünyadaki erkek ve kadınlara mutluluk ve güzellik katma felsefesini paylaşan ancak farklı kutuplarda olan iki firmanın beraber çalışabilmesi fevkalade bir deneyim bence...
Lanvin’in H&M için yarattığı koleksiyonu herkesden önce görmek benim için inanılmazdı ve gercekden çok etkilendim. Lanvin H&M’e modern ve çok eğlenceli bir kavramla lüks Fransız geleneğini tam anlamıyla getirmiş. Kadın ve erkek için form ve detaylara daha fazla odaklanan kendi kesim ve dikimleri ile bu tam anlamıyla bir Lanvin koleksiyonu dedittiriyor. Kasım ayındaki çıkışı muhteşem sürprizlerle dopdolu olacak.
Ve Türkiye'de H&M bir mağaza ile kalmayacak bir kaç yerde daha yerini alıcak.Buda benden sizlere duyuru.Mağaza açılmadan önce koleksiyonu buradan da yayınlayacağım.

Hiç yorum yok: