27 Ocak 2011 Perşembe

Azra Akın Güzellik Sırları


2002 Türkiye Güzeli seçilen ve ardından “Dünya Güzeli” ünvanını alan Azra AKIN,  Mart 2011 tarihinden itibaren AVON Türkiye’nin makyaj ve takı kategorilerinin yüzü oluyor.2011 yılı boyunca dünya güzellik trendlerini Türk kadınları ile buluşturan AVON kataloglarında yer alacak ve kendi güzellik sırlarını paylaşacak.

Moda” kendi dinamiklerini yaratan, her sezon kitleleri peşinden sürükleyen trendler ile günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası, makyaj ve takı ise tamamlayıcı özellikleri ile trendlere ruh katan en önemli iki unsurdur.Azra AKIN, da  AVON kataloglarında yer alarak, kendi güzellik sırlarını ve trendlerini paylaşacak.

Doğru makyaj ile doğru takı seçimleri bir araya geldiğinde kadınların muhteşem görünmemeleri için hiç bir sebep yok.Ben de AVON Katalogları aracılığıyla sizlerin son moda görünümlere kolayca sahip olmanızı sağlayacağım.”  AZRA AKIN



Dünya Güzeli Azra AKIN’dan güzellik, makyaj ve güzelliği bütünleyici takılar üzerine...

Kendisi için güzelliğin “doğallık ve pozitiflik” demek olduğunu ve güzelliğin  insanın içinden gelen, yüzüne yansıyan bir unsur olduğunu dile getiren Azra AKIN;  güzel bir cilt, hoş bir makyaj,  kişiye yakışan kıyafetler; uygun takı ve aksesuarla tamamlandığında güzelliğin pekiştiğini ifade etti. Makyaj uygulamanın ise kendisi için çok büyük bir keyif olduğunu ekleyen Azra AKIN,  makyajı resim yapmaya benzettiğini ve renklerle oynayarak farklı görünümler yaratmayı çok sevdiğini ekledi.2011 İlkbahar-yaz Özgür Masur imzalı elbise seçen Azra AKIN, ” Öncelikle doğal görünüm ve pastel renkler ön planda. Pembeler, yeşiller, sarılar, doğanın renkleri her yerde. Gece makyajında ise belirgin gözler,buğulu bakışlar, çarpıcı dudaklar ve ciltte doğal ışıltılar vurgulanıyor.

İmaj Danışmanı Önder Tiryaki, 2011 İlkbahar-Yaz sezon trendlerini paylaştı.

2011 İlkbahar-Yaz sezonunda trendlerine değinen Önder TİRYAKİ, “ 2011’ in en çok göze çarpan trendi mevsim renkleri...Yani kahveler ve kahve tonları, mürdümler, karmaşık desenler, çiçek motifleri ve doğayı  andıran vahşi takılar, patlayan renkler, sade kesimler, canlı ama minimal aksesuarlar…Patlayan renklere sarı, turuncu, parlement mavisi ve haki yeşiller diyebiliriz.  Son olarak da pudra  tonları, şeker  pembeleri romantik elbiseler danteller fırfırlar ve kadınsı detayları sık sık  göreceğiz. Makyajda da  feminen yüz hatları  ve  ışıldayan ten  makyajı öne çıkıyor.  Kahve tonlarında yapılmıs göz makyajı, kalın ve düz kaşlar ve kırmızı dudak bu yılın vazgeçilmez trendlerinden ve siyah göz makyajını da unutmamak gerek. Saçlarda ise kadınların vazgeçemediği  renkler arasında olan  sarı  saçlar yılın en belirgin trendi ve sarıyı  kahve tonları ve sıcak  kumral  yani  yansımalı  kumral tonları  takip etmekte. Tarama  şekillerinde de  özensiz yapılmış rahat dalgalar ile birlikte iri ve dolgun dalgalar da yılın trendlerinden.” diyerek  konuklar ile güzellik önerilerini paylaştı.  Azra AKIN eşliğinde küçük güzellik ipuçları da sunan TİRYAKİ, “Kendi Stilinizi Yaratın” çalışmasında ise belirlediği farklı konseptler ile konukların kendi stillerini oluştururken yaratıcılıklarını ön plana çıkarmalarını sağladı.

3 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

onurcum özgür masur olucak ya hani, özgür mansur olmuş yazıda aceleden. ellerine sağlık, sevgiler:)

Moda Tutkusu dedi ki...

Ellerinize sağlık güzel bir post olmuş!

Onur Çiçek dedi ki...

teşekkürlerr :)